Előfizetői tartalom

Brexit: évek óta tartó folyamat végére került pont

Portfolio
Megkezdte az Európai Bizottság a Brexit-megállapodás gyors elfogadási folyamatának megszervezését, hogy azt január 1-től alkalmazni lehessen és már csak a megállapodás bejelentésének időzítése (ma, vagy holnap) a kérdés – tudta meg három diplomáciai forrásból a Reuters. Röviddel ezt követően egy vezető uniós diplomata meg is erősítette a hírügynökségnek, hogy valóban küszöbön a megállapodás, és az akár szerda este meg is születhet, majd a felek csütörtök délután közölték: megszületett a megállapodás. Az EU és az Egyesült Királyság különleges vámrendelkezésekben állapodott meg Észak-Írország vonatkozásában, hogy elkerülhessék a fizikai határ visszaállítását. Cikkünk frissül az aktuális értesülésekkel.

2020. december 24. 21:26 Megosztás Megszólaltak az uniós vezetők Történelmi jelentőségű a megállapodás az Európai Unió és az Egyesült Királyság jövőbeni viszonyrendszeréről, és megteremti az alapot ahhoz, hogy új fejezet kezdődjék a közösség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés