Előfizetői tartalom

Ultimátumot kapott Donald Trump, pár órája maradt lemondani

MTI
Ha Donald Trump nem mond le elnöki tisztéről, és alelnöke, Mike Pence sem kezdeményez szavazást Trump hivatali alkalmatlanságáról, akkor a demokrata párti képviselők hétfőn alkotmányos felelősségre vonási eljárást (az ún. impeachmentet) kezdeményeznek Trump ellen - mondta a CNN amerikai hírcsatornának szombaton Ted Lieu demokrata párti képviselő.

Mindannyian, köztünk a házelnök Nancy Pelosi is, jobb szeretnénk, ha Donald Trump helyesen cselekedne és egyszerűen lemondana, vagy Mike Pence, az alelnök legalább saját és családja becsülete érdekében élne az alkotmány 25. kiegészítésével. Ha hétfőig egyik sem történik meg, elindítjuk az impeachmentet, és várakozásunk szerint már a jövő héten szavazunk - mondta Lieu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés