Előfizetői tartalom

Terjed a nagyon fertőző mutáns koronavírus Európában - Felbukkant az első teljes védettséget adó vakcina is

Portfolio
A Johns Hopkins Egyetem legfrissebb adatai szerint a világon több, mint 95,5 millió ember fertőződött meg koronavírussal, a halálos áldozatok száma átlépte a 2 milliót, míg a gyógyultaké az 52,6 milliót. Magyarországon 573 új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak és elhunyt 111 honfitársunk, miközben folyamatosan oltják az egészségügyi dolgozókat. Kedden megjelent a koronavírus brit változata a szomszédos Szlovéniában és felbukkant az első teljes védettséget adó vakcina is, amelyet egyelőre szűk körben teszteltek csupán. Koronavírus-híreink percről percre.

2021. január 19. 21:08 Megosztás Amerikában már több mint 400 ezren meghaltak 400 ezer koronavírusos beteg vesztette életét az Egyesült Államokban a járvány kezdete óta - számol be több amerikai hírportál is. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés