Előfizetői tartalom

Új vakcinákat engedélyezett Magyarország a koronavírus ellen

Portfolio
|
MTI
Magyarország engedélyezte az orosz vakcinát, megerősítették, hogy az OGYÉI szakemberei meggyőzőnek találták a Szputnyik V-t. Kötelezővé tette a maszkviselést az Egyesült Államok minden szövetségi kézben lévő épületében és területén Joe Biden amerikai elnök szerdán, a hivatalba lépését követően aláírt egyik legelső rendeletében. Kínában az év legnagyobb ünnepére készülnek, azonban a koronavírus-járvány újbóli berobbanása keresztül húzhatja a terveiket, az új gócokban lezárások jönnek, korlátozzák a légi közlekedést az országban. Kanada a héten nem kap Pfizer-vakcinát, a Belgiumban lévő gyárban akadozik a gyártás. A világban 96 841 621-re emelkedett a koronavírus-fertőzöttek, 2 074 467-re a halálos áldozatok és 53 347 116-ra a gyógyultak száma a Johns Hopkins Egyetem csütörtök reggeli adatai szerint. A járványról szóló híreinket percről percre ebben a cikkünkben gyűjtjük össze.

2021. január 21. 23:25 Megosztás Kimondták az uniós vezetők: elképzelhető a nem alapvető fontosságú utazások korlátozása Az Európai Unió tagállamainak vezetői videókonferencia keretében tartott tanácskozásukon egyetértettek a koronavírus-járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés