FONTOS Annyira súlyos a válsághelyzet Németországban, hogy az már nem is igaz
 
Előfizetői tartalom

Megszólalt a Mercedes a kecskeméti gyárleállással kapcsolatban

Portfolio
Csütörtökön számoltunk be arról, hogy ideiglenesen leállt a kecskeméti Mercedes-gyár, és várhatóan egészen május 2-ig szünetel majd a termelés. A gyár hivatalos válaszában jelezte, hogy a világban tapasztalható félvezetőhiány valóban hatással van a termelésére, amely miatt a 17. naptári hétig bezárólag módosította termelési programját.

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. szerkesztőségünkhöz eljuttatott hivatalos válaszaiból kiderül, hogy egyes félvezető komponensek terén jelenleg világszerte beszállítói nehézségek tapasztalhatók az alkatrészellátásban. Kiemelték, hogy a konszern szoros kapcsolatban van mind a közvetlen beszállítóival, mind a félvezető-beszállítóival. A kecskeméti gyár az említett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés