Előfizetői tartalom

Visszaszorulóban a járvány a világon, de még nem dőlhetünk hátra

Portfolio
327 ezer új fertőzöttet azonosítottak tegnap a világon, ezzel továbbra is visszaszorulóban van globálisan a járvány. A globális átoltottság viszont továbbra is lassan nő, ezért minden bizonnyal messze vagyunk még attól, hogy véget érjen a járvány. A fejlettebb országok megkezdték a vakcinák küldését a fejlődő térségekbe, de még ezzel együtt is évekig tarthat a társadalmi immunitás megszerzése a szegényebb térségekben, ahol nagyon alacsony az átoltottság. Legfrissebb csütörtöki híreink percről percre.

2021. június 10. 19:31 Megosztás Lengyelország enyhít Lengyelországban a befogadóképesség 75 százalékára emelik a vendégek maximális számát  a szállodákban, éttermekben és kulturális intézményekben a nyári szünet végéig. A beoltottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés