FONTOS Véget ért Magyarország legsúlyosabb problémája
 
Előfizetői tartalom

Mindenki aggodalommal figyeli a delta variáns terjedését - Magyarországon elkészült a harmadik oltás terve

Portfolio
A világon 194,7 millió ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4,16 millió fő a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint kedd reggeli adatai szerint. Világszerte dominánssá válhat a koronavírus delta variánsa, még a magas oltottsággal rendelkező fejlett országok is aggódnak a járvány következő hullámának berobbanásától. Magyarországon 26 új koronavírus-fertőzöttet igazoltak és elhunyt egy beteg. A koronavírusról szóló híreink percről-percre.

2021. július 27. 21:47 Megosztás Portugália segítséget kér Portugália uniós államoktól kért segítséget koronavírus elleni oltási kampányának felgyorsításához újabb  vakcinaszállítások formájában - közölte kedden Marta Temido portugál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés