Előfizetői tartalom

Az Airbnb kockázatelemzője is előad az idei Brain Baron

Portfolio
A klímaváltozás és a természetvédelem témakörei mellett számos égetően aktuális kérdés vár válaszokra, amelyeket az idei Brain Bar sokszínű előadói gárdájától kaphatunk meg szeptember 9-10-én a Millenárison. A jövőfesztiválra érkezik többek közt Milánkovich Dorottya magyar űrkutató, de a nyelvtanulás mestere, Alex Rawlings is megosztja tudását az érdeklődőkkel.

Határ a csillagos ég? Elképesztő újdonságokkal szolgál majd univerzumunkról Milánkovich Dorottya fizikus és űrkutató. Fiatal kora ellenére a hazai és külföldi „űrtársadalom” oszlopos tagja, aki részt vett már az ENSZ Világűrbizottsági Ülésén is, illetve a Magyar Asztronautika Társaság elnökségében is helyet kapott. Dorottya munkaeszközeit sem hagyja otthon: részletes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés