Előfizetői tartalom

Több robbantás is volt a kabuli reptér körül, rengetegen meghaltak

Portfolio
Több robbanás történt a kabuli Hamid Karzai Nemzetközi Reptér körül. Amerikai médiaforrások szerint a menekülő afgán civilek tömegében robbantott az Iszlám Állam egy öngyilkos merénylője. Még nem tudni, pontosan hány áldozata van az incidensnek, de az eddigi információk alapján legalább négy amerikai katona és 13 afgán civil meghalt. cikkünket több aktuális információval is frissítettük, ahogy lentebb jelezzük.

Több napja figyelmeztetnek a nyugati kormányok arra, hogy terrormerénylet készül a kabuli reptér körül, miközben még mindig ezrek tolonganak a bejárati kapuk és falak körül, akik ki akarnak jutni az országból. Előzetes információk alapján az Iszlám Állam fenyegette a reptér biztonságát. Kapcsolódó cikkünk 2021. 08. 26. Megjött a figyelmeztetés: terrortámadás fenyegeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés