Előfizetői tartalom

Történelmi pillanat: több elektromos autót adtak el Európában, mint dízelest

Portfolio
Közzétette legfrissebb statisztikáit a Jato Dynamics, így kiderült, hogy 2021 augusztusában több elektromos autót értékesítettek Európában, mint dízel autót. Ez történelmi pillanat, korábban soha nem volt példa arra, hogy egy hónap leforgása alatt több részben vagy teljesen elektromos meghajtású autót adjanak el, mint dízelest.

Korábban már számos alkalommal felhívtuk a figyelmet arra, hogy viharos gyorsasággal változik az Európai Unió autópiaca, az újonnan forgalomba helyezett személygépjárművek egyre nagyobb hányadát adják az alternatív meghajtású autók, míg a belsőégésű motorral szerelt járművek eladásai egyre kisebb részarányt képviselnek a teljes értékesítésen belül. A trend kristálytiszta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés