Előfizetői tartalom

Oltatlan magyarok százezrei kényszerülhetnek oltásra a következő hetekben a kormány friss döntése után

Portfolio
A magyar kormány a héten lehetővé tette, hogy a munkáltatók kötelezővé tegyék a koronavírus elleni oltást az alkalmazottaiknak. A lépésre azért volt szükség, mert az átoltottság látványosan megrekedt Magyarországon. A magyar szabályozás hasonló az amerikaihoz, és ha az átoltottságra gyakorolt hatása is olyan lesz, akkor jó okunk van bízni benne, hogy jelentős mértékben fog nőni a magyar átoltottság. A negyedik járványhullámot viszont már ezzel sem biztos, hogy átvészeljük súlyos lefolyás nélkül, ugyanis már javában benne vagyunk a felfutásban.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tegnap jelentette be, hogy Magyarországon lehetővé teszik a munkaadók számára, hogy kötelezzék alkalmazottaikat az oltás felvételére és bár a miniszter nem mondta ki explicite, de utalt rá, hogy a közszféra alkalmazottai számára kötelezővé teszik azt. Ha a munkavállaló a kötelezés ellenére nem él az oltással, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés