Előfizetői tartalom

Kritikus a magyar vírushelyzet: telítődnek a korházak, egyre többen sürgetik a korlátozásokat

Portfolio
Európában nem csillapodik a negyedik járványhullám, az egyes országok sorozatosan jelentik az új rekordnak számító napi fertőzés számokat és egyre több helyen merül fel az oltatlanok korlátozása. Épp most éljük azokat a napokat, amikor Európában a kormányok sorra látják be, ami hetek óta nyilvánvaló szakértők számára: a vakcina önmagában nem elegendő fegyver a delta variáns ellen, korlátozó intézkedések nélkül a járvány terjedése túlterheli az egészségügyi rendszereket. A leggyakrabban az oltatlanok korlátozása kerül elő.

2021. november 17. 21:29 Megosztás Elpattant a járvány, Belgium szigorít A belga kormány a jelentősen romló fertőzésszám miatt szerdán szigorította a koronavírus-járvány visszaszorítását célzó intézkedéseket, az orrot és a szájat eltakaró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés