Előfizetői tartalom

Tombol a járvány Európában, szinte mindenki az oltatlanokat hibáztatja

Portfolio
Elindult az oltási akcióhét Magyarországon: 101 oltóponton várják az oltásra várókat, akiknek az első, második és harmadik oltást is regisztráció nélkül beadják. Az oltáshoz csak személyes dokumentumainkra, személyi igazolványra és TAJ-kártyára van szükség, és 5 vakcina közül választhatunk. A helyszíni beszámolók szerint nagy sor alakult ki, és legtöbben a harmadik oltásukra várnak. Eközben Magyarországon közzétették a hétvégi járványadatokat, és a számok továbbra is emelkedésről árulkodnak. Naponta átlagosan 9000-en betegedtek meg, ami csaknem 30%-os emelkedés az előző héthez képest. A szakemberek eközben egyöntetűen arra buzdítják a lakosságot, hogy vegyék fel a harmadik oltást. Legfrissebb hétfői híreink percről percre.

2021. november 22. 20:55 Megosztás További katonákat vezényelnek a magyar kórházakba az oltási akcióhétre A Magyar Honvédség további katonákat küld a kórházakba az oltási akcióhét idejére - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés