Előfizetői tartalom

Az amerikai haderő vezérkari főnöke szerint egyre több jel utal Oroszország Ukrajna elleni inváziójára

Portfolio
Az Egyesült Államok szerint egyre több jel és figyelmeztetés ad okot aggodalomra az Ukrajna melletti orosz katonai tevékenységgel kapcsolatban, és az orosz retorika is egyre markánsabbnak tűnik – mondta csütörtök este az Amerikai Egyesült Államok haderejének vezérkari főnöke. Mark Milley szerint Putyin hibát követ el, ha Amerika afganisztáni kivonulásából indul ki - írja a Reuters.

Mark Milley tábornok nem volt hajlandó találgatásokba bocsátkozni arról, hogy az Egyesült Államok milyen lehetőségeket mérlegelhet egy orosz invázió esetén. Kapcsolódó cikkünk 2021. 09. 16. Titokban Kínával egyeztethetett az atomháborútól rettegő amerikai vezérkari főnök - Hazaáruló vagy hős a Trumppal szembeszegülő tábornok? Milley a válsággal kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés