Előfizetői tartalom

Még mindig az omikrontól retteg a világ: letarolhatja az országokat az új szupermutáns

Portfolio
Az elmúlt héten egymásnak ellentmondó információk jelentek meg az omikron variánsról: vannak orvosok, akik szerint a betegség enyhébb lefolyású lehet, de a dél-afrikai kormány mégis a terhelés növekedésére készítette fel a kórházakat. A kínai vezetés viszont saját bevallása szerint nem fél, és megkétszerezi a szigort. Kiderült, mi kell ahhoz, hogy Kína feladja az inflációt gerjesztő és aktivitást visszafogó koronavírus-politikát - és az is, hogy ez nem ma lesz. Magyarországon a hétvégi adatok szerint tovább mérséklődött a negyedik hullám, remélhetőleg nem az omikron fog a kedvező trendbe belerondítani. Legfrissebb hétfői híreink egy cikkben.

2021. december 06. 21:05 Megosztás Jöhet a kötelező céges oltás New Yorkban A legszigorúbb oltottsági szabályokat tervezi bevezetni New York azzal, hogy minden, a magánszférában működő vállalattól elvárja a dolgozók kötelező oltását – ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés