Előfizetői tartalom

Mercedes-Benz EQS 580 4MATIC: teszten az ultragazdag családok elektromos autója

Szandányi Levente
A Mercedes-Benz rohamléptekben dolgozza le hátrányát az elektromos autózásban és minden esélye megvan arra, hogy megerősödve kerüljön ki az autóiparban zajló totális átalakulásból. A német prémiumautógyártó menedzsmentje ugyanis megértette, mi kell egy tartósan fenntartható üzleti modell kialakításához és képes arra, hogy sikeresen lavírozzon a fájdalmas üzleti döntések és a szigorú tulajdonosi elvárások között. Ezekre a kijelentésekre az élő bizonyíték a Mercedes-Benz EQS 580 4MATIC, az ultragazdag családok ideális elektromos autója, amellyel még nem rántják ki a talajt a belsőégésű motorokkal szerelt S-osztály alól a németek.

Őszinte leszek, teljesen biztos vagyok abban, hogy a globális autóiparban zajló konszolidációnak az előttünk álló 10 évben patinás, nagy múltú autógyártók is áldozatául esnek majd az Egyesült Államoktól Japánig. Ezek a gyártók arra kényszerülnek majd, hogy más iparágon belüli, vagy azon kívüli szereplőkkel összebútorozzanak a túlélésük érdekében, másodhegedűs...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái