Előfizetői tartalom

Szembeszállnak Putyinnal: a hidegháború óta nem látott mennyiségű pénzt öntenek a haderőbe a britek

Portfolio
Az Egyesült Királyság azt kockáztatja, hogy többet költ védelmi felszerelésekre, mint amennyit megengedhet magának - figyelmeztet a brit nemzeti számvevőszék. Ennek ellenére Ben Wallace védelmi miniszter tegnap a brit parlament alsóházában már a hidegháború óta nem látott, 24 milliárd fontos költségnövelésről beszélt. Wallace hangsúlyozta: az Egyesült Királyság elszánt és szembeszáll Putyin agressziójával.

Az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma még mindig azt kockáztatja, hogy többet költ új fegyverekre és felszerelésekre, mint amennyit megengedhet magának, mivel régóta fennálló problémák vannak, többek között a programok költségeivel kapcsolatos túlzott optimizmus és a költségmegtakarítási célok elérésének képessége miatt - figyelmeztetett a National Audit Office...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés