Előfizetői tartalom

Itt az áttörés? - Zelenszkij nyitott a területekről szóló tárgyalásra, de van egy kikötése

Portfolio
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ismét kifejezte Putyinnal való tárgyalási szándékát, emellett kijelentette, hogy biztonsági garanciákért cserébe kész lemondani a NATO-tagságról. Ukrajna elnöke hangsúlyozta: bármilyen oroszokkal való kompromisszumhoz országos népszavazásra van szükség Ukrajnában - számolt be a Sky News.

Az ukrán elnök kijelentette, hogy kész tárgyalni arról, hogy Ukrajna ne aspiráljon NATO-tagságra, a tűzszünetért, az orosz csapatok kivonásáért és Ukrajna biztonságának garantálásáért cserébe. Ez egy kompromisszum mindenki számára: a Nyugat számára, amely nem tudja, mit kezdjen velünk a NATO-val kapcsolatban, Ukrajna számára, amely biztonsági garanciákat akar, és Oroszország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés