Előfizetői tartalom

Orbán Viktornak is üzent Volodimir Zelenszkij ukrán elnök

Portfolio
Az Európai Tanácshoz beszélt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tegnap este. Több országnak is külön megköszönte a támogatást, Magyarországnál viszont megállt és külön beszédet intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz, melyben elsősorban kritizálta a magyar vezető „hezitálását” és támogatást kért Magyarországtól – szúrta ki a Telex.

„Magyarország, itt meg kell állnom és őszintének kell lennem. Egyszer és mindenkorra döntést kell hoznotok arról, hogy kivel vagytok” – kezdte a Magyarországról szóló értekezését tegnap Volodimir Zelenszkij. Hozzátette: járt már Budapesten és szereti a várost, de lenn volt a rakparton is, ahol tragikus élmény volt számára, hogy megtekintette a holokauszt áldozataira...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés