Előfizetői tartalom

Folytatódnak a fegyverszüneti tárgyalások, Ukrajna nem enged területeiből

Portfolio
Hétfőn újabb tárgyalásokra kerül a sor Oroszország és Ukrajna között Törökországban. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt mondta, készek tárgyalni Ukrajna semleges státuszának elfogadásáról, ugyanakkor területeikből nem engednek. Bár az orosz hadvezetés pénteken bejelentette, a „különleges művelet” első szakasza véget ért, és ezután a Donbasz „felszabadítására”, azaz megszállására fognak koncentrálni, az orosz hadsereg továbbra is Ukrajna teljes területét támadja, Kijev és Lviv környékét is támadás érte. Az Azovi-tenger partján található, gyakorlatilag teljesen szétlőtt Mariupol még mindig ellenáll. Közben az oroszok is jelentős veszteségeket szenvednek, szombaton állítólag az eddigi legmagasabb rangú orosz tiszt, egy altábornagy is életét vesztette a harcokban, ami az orosz közkatonák alacsony moráljára utalhat. A legfontosabb tudnivalók az elmúlt órák történéseivel kapcsolatban ezen a linken olvashatók.

2022. március 29. 07:30 Megosztás Folyamatosan frissülő legújabb cikkünk A Portfolio folyamatosan beszámol az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb hírekről, eseményekről, az aktuális helyzetet friss elemzéseinkben értékeljük. A legfrissebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés