Előfizetői tartalom

Emlékművet készített Ukrajna a fosztogató orosz katonáknak

Portfolio
Emlékművet mutatott be Ukrajna hivatalos Twitter-fiókja, melyet egy vécét cipelő orosz katonáról készítettek. Az emlékmű látszólag nem valódi, hanem életű digitális kreálmány, de nem teljesen kizárható, hogy az ukránok tényleg meg akarják csinálni. A humorosnak tűnő poszt valójában egy igencsak tragikus dologról szól: számos bizonyíték van arra, hogy az orosz haderő az ukrán lakosság vagyonát fosztogatja és szállítja el az országból.

Digitális emlékművet mutatott be hivatalos Twitter-fiókján Ukrajna, melyen egy vécét cipelő orosz katona látható. A „szobor” feliratán az olvasható, hogy a 2022-ben Ukrajnát fosztogató orosz katonák dicstelenségének emlékül készült. A posztban Ukrajna azzal vádolja az orosz haderőt, hogy TV-ket, laptopokat, ruhákat, sminkeket és WC-ket lopnak az ukránoktól. Az ukránok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés