Előfizetői tartalom

Észak-Korea: több mint 230 ezerrel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma

MTI
Szerdára virradóan 232 ezer új koronavírus-fertőzöttet jelentettek Észak-Koreában, ezzel a fertőzöttek száma meghaladja az 1,7 milliót. A betegségbe az elmúlt 24 órában hatan haltak bele az országban, ezzel a vírus halálos áldozatainak száma 62-re nőtt - jelentette a helyi állami média a járvány kezeléséért felelős központra hivatkozva.

A jelentések szerint már több mint egymillióan felgyógyultak a betegségből, közel 700 ezer ember viszont még mindig karanténban van. Észak-Korea a múlt héten jelentette be, hogy beazonosították az első koronavírus-fertőzést az országban. Az elszigetelődött Phenjannak azonban nem áll rendelkezésére megfelelő mennyiségű koronavírusteszt ahhoz, hogy felmérjék a járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés