Előfizetői tartalom

Ilyen az, amikor az oroszok tényleg megszereznek egy amerikai katonai járművet

Portfolio
Az elmúlt napokban több orosz híradás is volt arról, hogy különféle nyugati technikai eszközöket, fegyvereket zsákmányolt az orosz haderő, élen a francia CAESAR önjáró lövegekkel. Abból is látszik, hogy ez valószínűleg nem igaz, hogy az oroszok szeretik telepakolni a közösségi médiát a hadizsákmányokról készült fotókkal, videókkal, ahogy látszik ez egy nemrég orosz kézre került amerikai Humvee esetéből is.

Az oroszok zsákmányoltak egy amerikai Humvee 4x4-est valahol a Donbaszban. Fel is festették rá kötelező jelleggel a „Z” jelképet, ami azt jelenti, hogy viszik is vissza a frontra harcolni a katonai járművet. Érdekesség, hogy a Humvee még az Egyesült Államok haderejének álcafestését viseli, vagyis a terepjáró jó eséllyel a február 24-ei orosz invázió után érkezett az ukrán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés