Előfizetői tartalom

Fellángoltak a recessziós félelmek - Mibe fektetnek a profik?

Portfolio
Úgy néz ki, Amerikában enyhébb, Európában pedig komolyabb recesszió következik. A magyar befektetési alapokat kezelő profi befektetők egyelőre a kockázatkerülő eszközöket vásárolnák, tartva a piaci bizonytalanságtól, később azonban, az infláció enyhülésével remélhetőleg a jegybankok szigorító magatartása is változik, ami viszont kedvezőbb lehet a részvényárfolyamokra nézve.

A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló modellportfóliót. Az ajánlók a júliusi helyzetnek megfelelően készültek el, a felmérésünkben hét alapkezelő szerepeltette magát. A portfólió-ajánlókat a következő cégek bocsátották rendelkezésünkre:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés