FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

Újabb megosztó felvétel szivárgott ki Sanna Marinról - Negatív lett a finn miniszterelnök drogtesztje

Portfolio
Negatív lett Sanna Marin finn miniszterelnök drogtesztje - közölte a kormány, miután egy nemrégiben tartott partin táncolni, énekelni és inni látták, az esetről pedig videófelvételek is kiszivárogtak. A mai nap folyamán újabb felvétel került nyilvánosságra a baloldali politikus szórakozásáról. Bár a videókban nincsen semmi különös, sokan mégis provokatívnak tartják a szociáldemokrata vezető viselkedését.

Ahogyan arról beszámoltunk, több kiszivárgott videófelvétel készült arról, amint Sanna Marin szociáldemokrata finn miniszterelnök barátaival, köztük egy finn popsztárral bulizik. Ma újabb kiszivárgott felvétel látott napvilágot, amelyen az látható, ahogyan a 36 éves politikusnő a 33 éves Sabina Särkkä finn influenszerrel táncol. A videók ismét felkorbácsolták a Sanna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés