Előfizetői tartalom

Bombázások közepette derülhet ki az igazság Európa legnagyobb atomerőművéről

Portfolio
Moszkva és Kijev továbbra is azzal vádolja egymást, hogy katasztrófát kockáztatnak a dél-ukrajnai Zaporizzsja atomerőmű bombázásával. Kedden a létesítmény területét több találat is érte. A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség vezetője, Rafael Grossi kedd délutánra ígért jelentést az atomerőmű állapotáról – írta meg a Reuters.

Oroszország és Ukrajna régóta azzal vádolja egymást, hogy az atomerőmű területét bombázza, kockáztatva ezzel egy nukleáris balesetet. Mostanáig azonban egyetlen független szervezet sem tudta megállapítani, hogy ki és milyen károkat okozott az erőműben. Kedden ez megváltozhat, ugyanis az ENSZ Nemzetközi Atomenergia Ügynöksége közzéteszi az erőműben tett látogatásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés