Előfizetői tartalom

Komplett bevásárlólistát kaptak a bevonulni készülő orosz katonák

Portfolio
Szerda reggel Vlagyimir Putyin orosz elnök részleges mozgósítást rendelt el Oroszországban, az orosz katonai bloggerek pedig nagylelkűen összeállítottak egy listát arról, milyen felszerelést is érdemes az érintett, megközelítőleg 300 ezer tartalékosnak magával vinnie bevonuláskor. Nos, úgy tűnik, lényegében mindent.

A tizenkilenc pontból álló lista összefoglalja azokat a felszereléseket, amelyeket a katonáknak érdemes magukkal vinnie, és finoman fogalmazunk akkor, ha kijelentjük: komoly bevásárlást javasolnak a tartalékosoknak. A felsorolt felszerelés között találunk olyanokat, amelyeket logikus, hogy a katonák maguknak szereznek be: öngyújtók, gyufák, cigaretta, papucs, tisztálkodószerek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés