Előfizetői tartalom

A csecsen hadúr videóüzenetben fenyegette meg az orosz egyetemeket

Portfolio
Adam Delimkanov csecsen politikus, korábbi csecsenföldi rendőrfőnök egy általa közzétett videóban nyilatkozott arról, hogy az orosz egyetemek, és egyetemi hallgatók egy része meglátása szerint nem támogatja eléggé Oroszország ukrajnai „különleges katonai műveletét”. Delimkanov szerint az engedetlenségnek következményei lesznek.

A csecsen vezető szerint közvetlenül Ramzan Kadirovtól (aki nemmellesleg Delimkanov unokatestvére) kaptak utasítást arra, hogy szigorúan ellenőrizzék az állami egyetemek háborúhoz való hozzáállását. Figyelmeztetek mindenkit, aki sértegeti országunkat, a himnuszunkat, az alkotmányunkat, vagy Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnököt, hogy ennek súlyos következményei lesznek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés