Előfizetői tartalom

Már a botrányhős oroszpárti politikus sem hisz az orosz győzelemben: fegyvert fogott Ukrajna mellett

Portfolio
Úgy tűnik, beállt az ukrán haderő valamelyik önkéntes alakulatába Mihailo Dobkin, Ukrajna egyik legismertebb oroszpárti politikusa. A volt harkivi kormányzó ellen számos eljárás folyt korrupció és hivatali visszaélés miatt, a pletykák szerint pedig arról tárgyalt Putyinnal az invázió előtt, hogy önálló „népköztársaságot” hozna létre Harkiv megyéből.

Több kép is megjelent az ukrán, ukránpárti közösségi médiában arról, hogy Mihailo Dobkin, Ukrajna egyik legellentmondásosabb oroszpárti politikusa, beállt az ukrán fegyveres erőkbe, hogy az orosz invázió ellen harcoljon. Harkiv volt kormányzója plate carrierben, sisakban pózol több képen, mellén egy ukrán nemzeti színű, ukrán térképet ábrázoló felvarróval, melyen még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés