Előfizetői tartalom

Bajban van az ukrán légvédelem – Kalasnyikovokkal próbálják lelőni a Kijevet pusztító drónokat a rendőrök

Portfolio
Nem véletlen, hogy az ukrán kormány sürgősen modern légvédelmi rendszereket kér nyugati támogatóitól, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy az iráni gyártmányú, oroszok által kezelt drónok ellen nem rendelkezik kellően hatékony légvédelmi rendszerekkel az ukrán főváros. A ma reggeli támadásról kiszivárgott felvételek alapján úgy tűnik, a vállról indítható légvédelmi rakéták nem tudják elég hatékonyan leszedni a Sahed-136-osokat, a rendőrség Kalasnyikov-gépkarabélyokkal próbálja lelőni az iráni UAV-ket.

Ma reggel újabb hullám iráni gyártmányú, Sahed-136-os kamikaze drónt lőtt ki Oroszország Ukrajna fővárosa, Kijev ellen. Az oroszok láthatólag civil épületeket támadnak, a drónok pedig lakott területre csapnak be. Kapcsolódó cikkünk 2022. 10. 17. Felkavaró videó: hatalmas robbanások rázták meg Kijevet, folyamatosan csapódnak a városba a Sahed-drónok 2022. 10. 17. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés