Előfizetői tartalom

Kiderült, mi történt az eredetileg az oroszoknak szánt uniós pénzekkel

Az Európai Unió Duna Régió Stratégiája (EUSDR) a 11. éves fórumának vendégei a napokban Kassán gyűltek össze, hogy a Duna Régió aktuális kihívásairól értekezzenek. Az előadók elsősorban az orosz-ukrán háború okozta kihívásokra, valamint a régió és az EU országai közötti magas szintű együttműködésre hívták fel a figyelmet ezekben a kritikus időkben. A legfontosabb kérdések a migráció, a közlekedési hálózatok összeköttetése, az energia, a digitális átmenet és az élelmezésbiztonság voltak.

A fórum első szekcióját az EUSDR soros elnöke, a posztról a fórum idején leköszönő Ukrajna képviseletében az ukrán kommunikációs és területfejlesztésért felelős minisztérium miniszterhelyettese, Ihor Korhovij moderálta. Korhovij megnyitó beszédében megjegyezte, hogy az idei éves fórum eredetileg Odesszában lett volna, ha a háború nem szól közbe. Megjegyezte emellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés