FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Második világháborús német tankot videóztak Ukrajnában? Itt valami nagyon nem stimmel

Portfolio
Az elmúlt órákban egyre több közösségi oldal kezdett el megosztani egy videót, melyet állítólag Ukrajnában készített egy ukrán katona. A felvételen a férfi egy út mellett parkoló harckocsit és egy látszólagos ellenőrzőpontot videóz; első blikkre nagyon úgy tűnik, mintha egy második világháborús német Panther tank lenne a videón. A felvétellel azonban több dolog sem stimmel.

Németország titokban fegyvereket küldött Ukrajnának, itt egy Panther harckocsi! – ezzel a felirattal osztotta meg egy ukrán közösségi oldal az alábbi videót. A felvétel épp most pörög a Twitteren, az látható rajta, ahogy egy ukrán katonai jármű (láthatólag egy amerikai gyártmányú Humvee) egy út mellett álló harckocsi mellett halad el, amely első ránézésre tényleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés