Előfizetői tartalom

Orbán Viktor bemondta: csak jövőre szavaz Magyarország a svédek és a finnek NATO-tagságáról

Portfolio
Információk szerint a korábbi ígéretekkel ellentétben Magyarország csak a jövő évben, 2023 első országgyűlési ülésén veszi napirendre Finnország és Svédország NATO-tagságát. Lengyelország kormányfője, Mateusz Morawiecki csütörtökön közölte, hogy ígéretet kapott Orbán Viktor magyar miniszterelnöktől arra, hogy Magyarország alig több mint egy hónapon belül ratifikálja Finnország és Svédország NATO-tagságát.

2023-ban kerül az Országgyűlés elé Finnország és Svédország NATO-csatlakozása? Magyarország támogatja Finnország és Svédország NATO-tagságát, és a következő év első ülésén ezt a parlament is napirendre fogja tűzni, mondta Orbán Viktor - írta a szlovákiai Napunk.sk. Arra kértem Orbán miniszterelnök urat, hogy a lehető leghamarabb ratifikálja Finnország és Svédország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés