Előfizetői tartalom

Dolgoznak az Ukrajnába küldött német Gepardok – Itt az első videó egy találatról

Portfolio
Hétfő este jelentek meg az első felvételek a Twitteren, melyeken egy Németország által Ukrajnának adott Flakpanzer Gepard önjáró légvédelmi löveg látható működés közben. Korábban már láthattunk videókat arról, ahogy a páncélos szárazföldi célpontokra lő, ez azonban az első olyan felvétel, melyen egy repülő ellenfelet semmisít meg.

A Gepardokat Berlin 2010-ben vonta ki a forgalomból. A két 35mm-es Orelikon gépágyúval felszerelt, 1976-ban szolgálatba állított légelhárító löveg a modern, nagy sebességgel haladó merevszárnyú repülőgépek, és cirkálórakéták ellen kevéssé hatékony, a lassabb drónokat, és helikoptereket azonban még napjainkban is képes megsemmisíteni. : The first footage of a German-supplied...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés