Előfizetői tartalom

Pokoli harcok Szoledar körül, Ukrajna hamarosan Challenger 2-eseket kaphat - Háborús híreink hétfőn

Portfolio
Nagyon komolyan lehűlt az idő Ukrajna keleti részében, amely jelentősen befolyásolhatja a harcok alakulását a továbbiakban. A legintenzívebb frontszakaszon, Bahmut körül -15 fok van. Az oroszok koncentrált támadást hajtanak végre a Bahmuttól északkeletre található Szoledar ellen, de az ukrán védők egyelőre tartják a település északi részét. Az oroszok elfoglalták Szoledartól délkeletre Bahmutszke falut. A brit kormány fontolgatja, hogy Challenger 2-es harckocsikat küldenek az ukránoknak. Cikkünk folyamatosan frissül a háború aktualitásaival.

2023. január 09. 19:10 Megosztás Eladja a Lukoil az olasz finomítóját Az orosz Lukoil eladta olaszországi finomítóját egy nyugati magántőke- és kereskedelmi cégekből álló konzorciumnak, ami az első nagyobb eszközértékesítés a cégnél Moszkva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés