Előfizetői tartalom

ChatGPT: minden, amit tudnod kell a forradalmi őrületről

Portfolio
Bár természetesen messze nem tökéletes, egyre sokkolóbb hírek jelennek meg a ChatGPT-ről, az OpenAI mesterséges intelligenciával ellátott chatbotjáról. A ChatGPT képes többek között verset írni és programozni, emellett több tudományos és elvont témában is leteszteltük, mit válaszol a nagyméretű nyelvi modell. Most összeszedtük a ChatGPT-vel kapcsolatos legfőbb tudnivalókat, amelyekkel képbe kerülhetsz.

Digital Transformation 2023 Aki kimarad, lemarad! Hogyan szerezz versenyelőnyt a mesterséges intelligencia használatával? Erről is szó lesz a Portfolio május 3-ai Digital Transformation konferenciáján! Információ és jelentkezés Mi az a ChatGPT? 2022. november végén vált elérhetővé az OpenAI mesterséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés