Előfizetői tartalom

Furcsa katonai konvojt videóztak az Egyesült Államokban – Hát itt meg mi történik?

Portfolio
Friss videó jelent meg a Twitteren január 24-én, magyar idő szerint este. A felvételen egy kansasi vasúti szerelvény látható, mely az amerikai fegyveres erők által legnagyobb számban használt páncélozott járműveket szállítja. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy rutin szállításról, vagy valamilyen komolyabb átcsoportosításról van-e szó.

Bár a felvételen az egyes járművek pontos típusát nehéz kivenni, megállapítható az, hogy a vasúti szerelvény M109-es önjáró lövegeket, Abrams harckocsikat, valamit Bradley gyalogsági harcjárműveket szállít. ️Kansas, USA. Reportedly today. Not saying it is that, but it also could be that ‍️ pic.twitter.com/nGcVaTz88D— War (Monitor) January 24, 2023 Washington az év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés