Előfizetői tartalom

Furcsa jelképpel fotóztak le egy dán önkéntest Ukrajnában

Portfolio
Nemrégiben kezdett el terjedni a Twitteren egy fotó, melyen két, Ukrajnában harcoló dán katona látható. Az interjú témájában semmi érdekesség nem volt, a katonák arról beszéltek, hogy örülnének a nyugati vadászgépszállítmányra a győzelem érdekében. Nagyobb gond az, hogy a hátrébb álló katona vállán egy olyan felvarró látható, amely egyszerre akaszthatja ki az oroszokat, és a NATO-t.

Mind az orosz, mind az ukrán katonák esetében többször lehetett olyan felvételeket látni, melyeken önkényuralmi jelképeket, első sorban nemzetszocialista, ritkábban kommunista ikonográfiákat viseltek magukon, vagy festettek járműveikre, most azonban egy feltételezhetően dán önkéntest sikerült lencsevégre kapni hasonlóan megbotránkoztató felvarróval. Is this real? Can someone...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés