Előfizetői tartalom

Nő a feszültség Transznyisztria körül, elfogadta az EU a tizedik szankciócsomagot - Háborús híreink szombaton

Portfolio
Oroszország a hét folyamán többször jelezte azt, hogy Ukrajna meg tervezi támadni a moldovai szakadár Transznyisztria területét, pénteken pedig kijelentették, hogy egy ilyen katonai akciót a saját területük elleni támadásként értékelnének. A moldovai kormány az ország elhagyására szólította fel az orosz csapatokat. A Kreml bejelentésével nagyjából egy időpontban vált nyilvánossá az is, hogy az első, Lengyelországból küldött Leopard 2-es harckocsik már meg is érkeztek Ukrajnába. A pénteki nap végére az Európai Uniónak is sikerült elfogadnia az Oroszországot sújtó tizedik szankciócsomagot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

2023. február 25. 21:41 Megosztás Kanada újabb szankciókat és Leopard 2-es tankok küldését jelentette be Kanada újabb szankciókkal sújt orosz jogi és magánszemélyeket, és további négy Leopard 2 típusú harckocsit küld Ukrajnának - jelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés