Előfizetői tartalom

Itt vannak az első videók a hajnali szevasztopoli dróntámadásról

Portfolio
Szerda reggel jelentette be a szevasztopoli kormányzat azt, hogy támadás érte a Krím-félsziget kulcsfontosságú kikötővárosát. Az oroszok szerint három ukrán drónt semmisítettek meg, és sem a katonai infrastruktúra, sem pedig a fekete-tengeri orosz flotta nem szenvedett károkat. A támadásról most jelentek meg az első videofelvételek.

A Twitteren több felvétel is megjelent az ukrán támadásról. Az első felvételen nagyon nehéz kivenni ugyan, de úgy tűnik mintha a távolban valami lángolna, illetve a légvédelem torkolattüze is látszódik. Air defence activity have been reported in Sevastopol, Crimea during the last few hours. Reports of a possible Ukrainian drone attack. pic.twitter.com/wBWlp7JCwr— Faytuks (News)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés