Előfizetői tartalom

Árulkodó felvétel: ennek a meglepetésnek biztos nem fognak örülni az oroszok 

Portfolio
Az ukrán védelmi minisztérium közösségi médiában tett közzé egy fényképet, amin látható, hogy magas rangú ukrán parancsnokok és tisztviselők – köztük Olekszij Reznyikov védelmi miniszter – gyűltek össze egy fénykép erejéig. A felvétel hátterét pedig mi más is adhatná, mint a nemrégiben megérkezett nyugati harcjárművek, amelyek között váratlan meglepetés is van.

Az ukrán védelmi minisztérium által kedd reggel közzétett felvételen öt különböző harcjármű is látható, amit a bejegyzés tanúsága (és egyéb információk szerint is) a közelmúltban érkezhettek meg az oroszokkal harcban álló országba. Within the last 24 hours Tons of Western Military Equipment is Confirmed to have arrived in Ukraine this incudes but is not limited to: -Up...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés