Előfizetői tartalom

Megérkeztek a brit sztárfegyverek Ukrajnába, megindultak az oroszok Szlovjanszk felé - Háborús híreink szerdán

Portfolio
Olekszij Reznyikov ukrán külügyminiszter tweetelte ki azt a videót, melyen már Ukrajna területén próbálja ki a 14 brit Challenger 2-es harckocsi egyikét, ezzel jelezvén, hogy a páncélosok megérkeztek Ukrajnába. Úgy tűnik, hogy az orosz csapatok már azelőtt igyekeznek felderíteni a Bahmuttól nyugatra fekvő ukrán védelmet, hogy teljesen elfoglalnák a fontos települést, ugyanakkor az ukrán tüzérség szinte azonnal megsemmisítette az orosz felderítők járműveit. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrontosabb híreivel.

2023. március 30. 06:22 Megosztás Háborús híreink csütörtökön is folytatódnak: Kapcsolódó cikkünk 2023. 03. 30. Megérkeztek a francia tankvadászok, komoly problémák vannak a nemrég átadott vadászgépek körül – Háborús híreink csütörtökön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés