Előfizetői tartalom

Történelmi hír: vádat emeltek Donald Trump ellen!

Portfolio
Egy New York-i esküdtszék csütörtökön vádat emelt Donald Trump volt amerikai elnök ellen azért, mert a vád szerint a 2016-os elnökválasztási kampány idején hallgatási pénzt fizethetett egy pornószínésznőnek – közölte két bírósági forrás az Egyesült Államokban a nagy hírszolgáltatók egybehangzó beszámolója szerint. A vádemelést Trump ügyvédje is megerősítette, így ezzel Trump lett az első volt amerikai elnök, aki ellen valaha is vádat emeltek, igaz ő a közleményében rögtön hangsúlyozta ártatlanságát az ügyben.

Egyelőre nem ismert, hogy pontosan milyen tartalommal emeltek vádat Trump ellen, azt várhatóan a napokban jelentik be a New York Times információi szerint. Amint ez megtörténik, akkor Trumpnak majd Manhattanbe kell utaznia ujjlenyomatvételre és egyéb lépések miatt. Susan Necheles, a Trumpot képviselő ügyvéd azt mondta a sajtónak, hogy előre értesítették a vádemelésről, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés