Előfizetői tartalom

Bemondták az oroszok: itt indulhat hamarosan ukrán offenzíva

Portfolio
Az orosz Rybar katonai blog értesülései szerint komoly csapatösszevonások tapasztalhatóak a Zaporizzsja megyében található Orikhiv város környékén. Az ukránok már a múlt hét folyamán bejelentették, hogy a „nagyon közeli jövőben” újabb offenzívát indítanak az orosz erők visszaszorításra, azt azonban nem közölték, hogy erre hol fog sor kerülni.

Az orosz milbloggereken is érezhető a feszültség, ugyanis egyre több irányból lehet azt hallani, hogy már a következő napokban megindulhat az ukrán offenzíva. az elmúlt hetekben több lehetséges kiindulási pont is megjelölésre került, a Rybar szerint azonban a támadás Zaporizzsja megyében fog megindulni. ️Rybar: The preparation of the Armed Forces of Ukraine for the counteroffensive...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés