Előfizetői tartalom

Megszólalt a szerb elnök a két, összesen 17 halálos áldozatot követelő lövöldözésről

MTI
|
Portfolio
Szerdán egy 13 éves fiú nyolc társával és egy iskolaőrrel végzett egy belgrádi iskolában, csütörtökön késő este pedig egy 20 éves férfi lőtt le nyolc embert egy a fővároshoz közeli településen. A szerdai eset miatt péntektől háromnapos gyász kezdődött Szerbiában. Aleksandar Vucic szerb elnök megszólalt a két ügyben, a fegyvertartás szigorítását ígérve.

Terrorcselekménynek nevezte a szerb elnök azt, hogy egy 20 éves férfi gépkarabéllyal nyolc embert lelőtt, és további tizennégyet megsebesített a Belgrád melletti Mladenovacon és környékén csütörtök késő este. Aleksandar Vucic rendkívüli sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy szigorítják a fegyvertartási és fegyverviselési törvényt, felülvizsgálják az eddig kiadott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés