Előfizetői tartalom

Most aztán főhet az oroszok feje: eltévedt a hatalmas lőszerszállítmány, senki se tudja, merre jár

Portfolio
Hétfőn boldogan jelentette be a Wagner csoport azt, hogy hosszú könyörgés után végre megérkezett a várva várt lőszerszállítmány, így nagyjából kilenc hónap után most tényleg be tudják majd venni Bahmut városát. A Reuters értesülései szerint azonban a tegnap „megérkezett” lőszer valamikor, valahol mégis elveszett.

Jevgenyij Prigozsin, a Wagner csoport vezére híres arról, hogy finoman szólva eklektikusan kommunikál: ha ’A’-t mond, akkor soha nem lehet tudni, hogy ’B’-t fog-e csinálni, esetleg valami teljesen mást. A zsoldosvezér múlt pénteken két videóban ostorozta az orosz hadvezetést, majd bejelentette, hogy ha nem kap május 10-ig lőszert, akkor kivonul Bahmutból. A válasz nem is váratott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés