Előfizetői tartalom

Figyelmeztetnek az elemzők: súlyos hiányosságra mutatnak rá Oroszország legújabb támadásai

Portfolio
Az Institute for the Study of War (Háborús Tanulmányok Intézete) amerikai elemzőintézet legutóbbi, orosz-ukrán háborúról készített elemzésében arról számolt be, hogy a legutóbbi orosz légitámadások azt mutatják, Moszkva kezd kifogyni a precíziós rakétákból. Ennek ellenére Oroszországnak továbbra is megvan a képessége arra, hogy korlátozott légi hadjáratot folytasson az ukrán katonai ipari és logisztikai létesítmények ellen.

Az elemzőintézet a legutóbbi tanulmányában összegezte a május 13-án végrehajtott orosz rakétatámadásból levonható következtetéseket. A támadás során 23 darab irányi gyártmányú Shahed 136/131 drónt, néhány egyéb típusú drónt, illetve meg nem határozott számú Kalibr és H-101/555/55 robotrepülőgépet vetettek be Oroszországban. Ezen kívül az orosz erők Sz-300-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés