Előfizetői tartalom

Intenzív légitámadás Kijev ellen, dúl az információs küzdelem a Kinzsalok és Patriotok körül – Háborús híreink kedden

Portfolio
Kedd hajnalban Oroszország különösen intenzív légitámadást indított Kijev ellen, drónokat, cirkáló- és valószínűleg ballisztikus rakétákat is bevetve. Ukrajna szerint az összes orosz rakétát lelőtték, köztük hat Kinzsal hiperszonikus rakétát is amerikai Patriotokkal. Az orosz védelmi minisztérium szerint viszont ők semmisítettek meg egy Patriotot. Bahmutnál egyértelműnek látszik az ukrán előretörés és területvisszaszerzés. Majdnem egy hét után előkerült Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök, akit a május 9-i moszkvai Győzelem napi ünnepség óta nem láttak, ezért egészségi állapotáról indultak el spekulációk.

2023. május 17. 06:22 Megosztás Háborús híreink szerdán is folytatódnak: Kapcsolódó cikkünk 2023. 05. 17. Törnek elő az ukránok Bahmutnál, Oroszország megsokszorozná a hadiipari termelését – Háborús híreink szerdán ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés