Előfizetői tartalom

Valóra válhat Ukrajna régóta dédelgetett álma: újabb országok csatlakoztak a "vadászgép-koalícióhoz"

Portfolio
Rishi Sunak brit kormányfő és Mark Rutte holland miniszterelnök megbeszélést folytatott arról, hogy Ukrajnának "légi harci képességeket" biztosítanak, beleértve "F16-os repülőgépek beszerzését" - közölte a Downing Street. Volodimir Zelenszkij üdvözölte az Egyesült Királyság és Hollandia ígéretét, a legfrissebb hírek szerint pedig Belgium is csatlakozik a "vadászgép-koalícióhoz".

Ígéretet tett Hollandia Az Európa Tanács izlandi csúcstalálkozóján találkozott Rishi Sunak brit miniszterelnök és Mark Rutte holland miniszterelnök. Sunak tájékoztatta holland kollégáját Volidimir Zelenszkij ukrán elnök hétfői, Chequersben tett látogatásáról - jelentette a brit kormányfő hivatala a brit Sky News beszámolója szerint. Ahogyan megírtuk, a brit miniszterelnökök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés