Előfizetői tartalom

Átléphette a vörös vonalat Ukrajna: úgy néz ki, amerikai páncélosokkal törtek be Oroszország területére

Portfolio
Ma eddig példátlan esemény történt az orosz-ukrán háború kezdete óta: Ukrajnához lojális orosz harcosok lépték át Oroszország határát és úgy néz ki, elfoglaltak egy települést. Az akcióban nagy mennyiségű amerikai fegyvert és amerikai páncélosokat használtak, ami Moszkvának vörös vonal lehet, de nem kizárt, hogy Washingtonnak is lesz egy-két keresetlen szava ezután a kijevi vezetéshez.

A mai nap során páncélozott járművekkel lépte át a Kijevhez lojális, de amúgy orosz származású harcosokból álló Szabad Oroszország Légió az orosz-ukrán határt és elfoglalt egy települést Oroszország nemzetközileg elismert határain belül: Kapcsolódó cikkünk 2023. 05. 22. Példátlan támadás történt: ukrán páncélosok törtek át az orosz határon Az eseményről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés